Kirjoittajasta ja blogista

Täältä löydät tietoa minusta ja blogista! (:


Pitkän tuuminnan jälkeen olen huomannut, että blogi on muovautunut kirjablogista enemmänkin kulttuuriblogiksi, jossa pohditaan asioita ja tuodaan välillä muita mielenkiintoisia aiheita/asioita esille.

Blogia kirjoittaa musiikkipedagogiksi opiskeleva tyttö, joka tykkää avata mietteitään myös muiden luettavaksi. Aiheet postauksiin löytyvät usein oman elämän ympäriltä ja asioista jotka sillä hetkellä mietityttävät. Blogi toimii omalla tavallaan myös päiväkirjana.

Idea kirjablogista lähti alunperin siitä, että halusin tuoda kirjoja enemmän elämääni. Olen kuitenkin valitettavasti joutunut myöntämään itselleni sen, että kirjojen luku haluamassani määrin ei ole tässä elämäntilanteessa mahdollista. Koska en kuitenkaan halunnut lopettaa blogin pitämistä, tai siirtyä kokonaan toisenlaiseen kategoriaan päätin, että jo näkyvissä ollut muutos kulttuuripitoisempaan ja pohdiskelevampaan tyyliin saivat juurtua blogin kantaviksi pilareiksi.

Blogin nimen vaihto on myös ollut suunnitteilla, mutta toistaiseksi en ole keksinyt nimeä, joka miellyttäisi minua ja toisi blogin ideaa esille. Muutenkin "uudelleenbrändäyksessä" on riski, että lukijat katoavat eivätkä löydä takaisin blogin pariin. Tulevaisuus blogin kohdalla on kuitenkin hyvä, eikä tämä kirjoittaja ole tästä mihinkään lähdössä, vaan jatkaa sinnikkäästi piiloteltujen asioiden esilletuonnissa. Erityisesti ymmärryksen ja suvaitsevaisuuden lisääminen eri aiheisiin liittyen on allekirjoittaneelle erityisen tärkeää.

Toivon, että viihdyt blogissani, ja kerrot mielipiteesi blogista ja sen postauksista joko tämän osion kommenttikenttään, jonkin postauksen kommenttikenttään tai lähettämällä minulle sähköpostia osoitteeseen kirjoistasekaisin(at)gmail.com

Antoisia lukuhetkiä!

Huomaathan, että käytän blogissa pääosin internetistä haettuja kuvia. En siis omista kuvien oikeuksia, ellen toisin mainitse!

Kommentit