Musiikkia kesän kynnykselle!

Ilmat ovat olleet jo hetken selkeästi kesään päin, ja jotta sitä ihanaa fiilistä voisi lisätä musiikin avulla, ajattelin listata teille tähän muutaman kappaleen joilla pääsee varmasti jo hyvin alkuun kesämusiikin ja -tunnelman fiilistelyssä.

En ala suuremmin esittelemään artisteja tai kappaleita, mutta monet näistä ovat itselleni tällä hetkellä sellaisia, että kuuntelen näitä mielelläni (yhtä poikkeusta lukuunottamatta). Koitan olla listaamatta kovin vanhoja kappaleita, joka nykymusiikkimaailmassa tarkoittaa varmaankin kolmea vuotta vanhempaa, joten kaikki perinteiset kesäbiisit ovat varmasti jo hallussa. Perinteisillä tarkoitan varmaankin jotain ketsuppilaulun ja Mikä kesä? kappaleiden välistä. Tulossa on siis toivottavasti jotakin uutta ja inspiroivaa!En ole itse kuullut hirveästi Tiisusta aiemmin, mutta minuun artistin kappaleet iskivät ja lujaa! Ensimmäisellä kuuntelukerralla kappaleet saattavat tuntua vähän oudoilta, mutta toisella kerralla joraa aika varmasti jo itsekin mukana. Erityisesti Tänään sä musta hullaannut on mielestäni kesäinen biisi, sillä kertosäe tuo mieleeni jonkin toisen kesähitin, jota en vain saa millään mieleeni. Jos olet pelkän musiikin kuuntelun sijaan musiikkivideoiden ystävä, niin näiden kappaleiden musiikkivideot kannattaa ehdottomasti katsoa Youtubesta, sillä ne ovat hauskoja, ja tehostavat kappaleiden hyväntuulisuutta.


Täytyy myöntää, etten itse jaksaisi kuunnella tätä kappaletta montaa kertaa, mutta ainakin tämä on mielestäni kesäinen! Sopisi hyvin jonnekin kesäiselle soittolistalle, juhliin soimaan taustalle, mutta käy ärsyttäväksi, tylsäksi ja päätä särkeväksi jos joutuisi pelkilleen kuuntelemaan useampaan kertaan.Tässä kappaleessa on jotain joka minuun iskee, en tiedä mikä, mutta nautin tämän kuuntelusta. Tulee ehkä hieman sellainen olo että tekisi mieli jorata kappaleen mukana.Maroon 5 on ollut omia henkilökohtaisia suosikkejani jo todella monta vuotta. Niin monta vuotta että juuri ja juuri kahden käden sormet tätä lukua voivat näyttää. Osaan heiltä lähes kaikki kappaleet ulkoa, ja kuuntelenkin heiltä aina tarkasti uutuuskappaleet. Tämä on yksi uusimpia kappaleita heiltä, mutta heillä on myös pajon muita vanhempia kappaleita jotka ainakin itse yhdistän suoraan kesään. Talvellakin kuuntelen tietysti mielelläni, mutta erityisesti kesällä tämän bändin kappaleet vaativat kuuntelua.Bonuksena on pakko laittaa vähän vanhempi kappale vuodelta 2012, mutta en ole vieläkään kyllästynyt tähän! Tulen aina vain niin hyvälle mielelle tästä kappaleesta, joten toivon että tekin saisitte tästä kappaleesta yhtä hyvän fiiliksen kuin minä olen aikoinaan saanut ja saan yhä edelleen!

Olisin voinut jatkaa listaa vaikka loputtomiin, sillä keksin jatkuvasti uusia kappaleita mitä voisin listata. Ehkä kakkososa olisi paikallaan jos teitä tällaiset kiinnostaa?

Pahoittelut myös, etten hetkeen ole postannut, sillä sain töitä, ja olen ollut todella väsynyt niiden takia, ja muu elämä onkin jäänyt aika hyvin taka-alalle, mutta nyt alkaa jo vuorokausirytmi hieman tasoittua.

Mitä teidän kevääseenne kuuluu, ja mitkä kappaleet luovat teille kesäisen fiiliksen, oliko tässä tuttuja kappaleita?

Kommentit