Uusi suunta ja uusi pääsivu!

Blogi on kohta ollut pystyssä reilut puolitoista vuotta, josta aktiivista aikaa on tosin ollut vasta vajaa vuosi. Olen pohtinut paljon blogin aihetta, sillä alkuperäinen idea ei saanut minua tarpeeksi syttymään. Nyt olen kuitenkin vihdoin löytänyt sen oikean tyylin, ja on aika valaista asiaa!

Olen myös ollut alusta asti sitä mieltä, että blogille pitäisi saada banneri, ja nyt vihdoin sain tehtyä sopivan bannerin. Kovin monimutkainen se ei ole, mutta vihdoin löysin inspiraation oikealle tyylille. Bannerista voi myös huomata, mitkä aiheet ovat blogin kantavat pilarit: Kulttuuri ja Opiskelu.


Päivitin hetki sitten myös kirjoittajasta ja blogista -sivun, jossa kerroin siitä, että blogi on reilussa vuodessa muokkautunut siihen suuntaan, että kirjat eivät ole enää kuin sivuosassa, siinä missä blogia aloittaessa kirjojen oli tarkoitus olla pääosassa. Blogihan oli kirjablogi. No, lukuharrastus on valitettavasti vain hiipunut hiipumistaan, kun elämä uudessa kaupungissa ja uudet opinnot ovat olleet elämässäni pääosassa. Rakkaus kirjoihin ei tietenkään ole kadonnut mihinkään, eivätkä ne toivonmukaan tule kokonaan katoamaan blogista, mutta selkeää linjausta olen nyt tehnyt uuteen suuntaan.

Tulevaisuudessa näen ja toivon blogin sisältävän postauksia, joissa kerron realistisesti asioista, joista ei hirveästi tiedetä tai haluta puhua. Haluan lisätä tietoisuutta joihinkin asioihin liittyen, ja tietysti samalla oma minäni tulee näkymään yhä enemmän blogissa. Suunnitteilla on nimittäin myös yksin asumiseen, opiskeluun ja musiikkiin liittyviä postauksia. Olen kuitenkin lähes varma siitä, että blogi ei tule sisältämään lifestyle-tyylistä höpinää. Pidän omasta erikoisesta suuntauksestani, enkä halua sulautua massaan. Näin on kai aina ollut kohdallani.

Kaikki ovat tietysti tervetulleita blogiini, mutta oleellisestihan kaikkia ei voi miellyttää. En usko että blogista koskaan tulee minulle minkäänlaista rahanlähdettä. En ole toistaiseksi tehnyt yhtä ainoaa yhteistyöpostausta, saanut ilmaiseksi tavaroita, tai saanut rahaa blogini eteen näkemästäni työstä. Nautin kuitenkin blogin pitämisestä ja siitä, että saan kirjoittaa ja jakaa ajatuksiani. Olen aina pitänyt kirjoittamisesta, ja blogin kautta on mukava pitää yllä tätä kielellistä lahjaa.

Yhdestä, oikeastaan kahdesta asiasta en vielä ole varma, ja toiseen saa vastauksen vain ajan kanssa.
1. Blogin nimi ja osoitekenttä eivät juuri vastaa enää kunnolla blogin ideaa, mutta parempaakaan en ole vielä päähäni saanut. Saattaakin siis olla, että jossain kohtaa blogi saa vielä toisen uudistuksen uuden nimen myötä.
2. En tiedä kuinka suosittu/luettu blogista tulee. Sen voi tietysti vain lukijat määrittää, mutta lukijoiden saantiin vaaditaan mielenkiintoisia postauksia. Toivotaan siis, että niitä tulee vuosien myötä monia, ja toivotaan, että blogi saa porskuttaa kirjoittajan voimin vielä monta mielenkiintoista vuotta!


Kiitos kaikille nykyisille lukijoille, ja varsinkin kaikille kommentoijille! Uudet kommentit ja lukijat saavat aina innon syttymään uuden postauksen kirjoittamiseen. Mahtavaa, että olet täällä! (:

Kuvat: Minä ja Unsplash

Kommentit

 1. Tyylikäs ulkoasu blogillasi ja mukavia lukuhetkiä! Kiitos osallistumisesta Kaikkien Aikojen Säästövinkkilistalle. Ole nyt kuitenkin varovainen sen viimeisen käyttöpäivän kanssa ;) https://eurotarkka.blogspot.com/2018/09/kaikkien-aikojen-saastovinkkilista.html

  VastaaPoista
 2. Hyvältä näyttää. Blogissasi on ollut mukava käydä, vaikkakaan kauan en ole vielä ollut lukijana, koska oma blogini on vasta vajaan vuoden ikäinen. Mukavaa alkavaa syksyä ja hyviä opiskeluhetkiä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että ulkoasu miellyttää silmää. (: Ja kyllä, hyviä ja mielenkiintoisia opiskeluhetkiä kaivataan! Mukavaa syksyä myös sinulle!

   Poista

Lähetä kommentti