Sekaisin kirjoista

Olen jo pitkään miettinyt kirjablogin perustamista. ("Taasko uusi kirjablogi?")  LUE: Ihanaa, uusi kirjablogi! Luen paljon kirjoja vapaa-ajallani minkä koululta ehdin ja kirjoitan myös omia tuotoksia. Olen lukenut paljon muiden kirjablogeja ja siitä innostus omien ajatusten jakamiseen lähti. Luen laidasta laitaan kirjoja. Pääasiallisesti kiinnostukseni on fantasiassa ja romaaneissa. Luen myös vanhoja klassikoita.

Opiskelen samalla, joten koulukirjat vievät paljon aikaa itse mielenkiintoiselta osuudelta - fiktiolta. Pääasiallinen lukeminen painottuukin kesäaikaan, jolloin lukemiselle jää enemmän aikaa ja jaksamista.
Blogin ideana on esitellä eri kirjoja ja kertoa niistä hieman omaa mielipidettä, sekä arviota. Kaikki mielipiteet tulevat olemaan minun omiani, eli ne eivät ole kenenkään mestariarvostelijan pääkopasta. Saatan arvioida myös kirjaa ja kirjasta tehtyä elokuvaa rinnakkain, jos sellaisia yhdistelmiä sattuu kohdalle.

Luen kirjoja niin englanniksi kuin suomeksikin

Julkaisutiheys tulee olemaan sitä, miten saan arvosteluja kirjoitettua, sekä lukutahtini mukainen. En ole mikään nopein lukija, mutta jos innostusta riittää, saattaa 500-sivuinen kirja olla luettuna kahdessa päivässä.

Toivottavasti tämä pieni esittely oli sen verran mielenkiintoinen, että jaksat lukea muutaman arvostelun! (;

Kommentit