Tarja Virolainen - Reissuvihko K-18


"Kirjaa oudoimmat osumasi, innokkaimmat ihailijasi ja mehukkaimmat treffimuistosi yksiin kansiin!"

Reissuvihko K-18, 2021

Bazar

Sivuja 160

Kirja saatu kustantajalta

*Sis. mainoslinkkjeäTässä on mahtava lahjaidea erityisesti sinkuille!

Reissuvihko K-18 on suunnattu sinkuille, jotka deittimaailmassa etsivät itselleen sitä oikeaa, tai mitä sieltä nyt kukakin sattuu etsimään. Reissuvihko koostuu kolmesta selvästä kategoriasta joista ensimmäinen on osumien ylös kirjaaminen. Ennen sitä saat kuitenkin kirjata asioita ylös itsestäsi ystäväkirjasta tuttuun tapaan, tai kuten deittimaailmassa tätä kuvailtaisiin, loisit oman profiilin.

Tämän jälkeen on hyvä lähteä swaippailemaan ehdokkaita, ja osuman tullessa kohdalle voi osumasta kirjata kaiken haluamansa ylös. Kirjan humoristinen lähestyminen asioihin, esimerkiksi sydänbarometrin kautta, jossa väritetään sydäntä sopiva määrä sykkeen mukaisesti tuo mukavasti uusia näkökulmia matchin tarkasteluun.

Jutustelun jälkeen on aika suunnata ensitreffeille, mutta ennen sitä on hyvä muistaa kirjoittaa omat odotukset ja pelastautumissuunnitelma talteen. Treffeiltä palattuaan voi sitten analysoida tarkemmin kysymysten avulla esimerkiksi mikä sinut yllätti, ja yön yli nukkumisen jälkeen on hyvä antaa vastaus siihen, pääseekö treffikumppani jatkoon vai ei.


Jos kuitenkin aika käy pitkäksi, löytyy kirjasta myös muuta hauskaa puuhaa! Profiiliteksti- ja profiilikuvabingon avulla voikin sitten tutkailla, onko kaikki erilaiset kuvat ja esittelyt jo tulleet vastaan. Itse kauhukseni totesin, että bingolappu tuli heti täyteen ja voi miten oikeassa bingoruudut olivatkaan! Selvitystyötä on siis selvästi alla, sillä erityisesti kuvia joissa miehet poseeraavat kalasaaliinsa kanssa, on itsellekkin tullut lähes jokaisessa profiilissa vastaan.

Vastausta osumalta odotellessa voi värittää mandalan, tai jos saakin pakit, on kirjassa kätevä irti leikattava tikkataulu, jonka keskelle voikin kirjoittaa nimen, ja siihen saakin sitten vapaasti heitellä tikkaa.

Kirja on hyvin tehty, mutta samalla kirjassa on tarpeeksi kieli poskessa -meininkiä. Huumoria siis löytyy joka lähtöön!

Esittelin kirjan myös hyvälle ystävälleni, eikä naurusta meinannut tulla loppua. Hän itse innostui heti ja keksi vaikka keitä joille tämä olisi mahtava lahja. Ja olisihan se nyt aika hauskaa verrata ystävän reissuvihkoa omaansa.

Erityisen naurunaiheen meille sai kirjan Reissuvihko-nimi. Aivan kuten koulussa on aikoinaan ollut reissuvihko, on aikuisellakin hyvä olla oma reissuvihkonsa, joskin hieman erilainen...

Itse ainakin pidän kirjan pirteästä tyylistä ja sen leikittelevyydestä. Paljoa en vielä ole sisälle kirjannut, ja deittiosiossa ei ole vielä mitään sillä maailman tilanne vaikeuttaa tilannetta, mutta heti kun rajoitukset helpottavat, pitää kirjaan saada täytettä!

Jos siis sinulla on sinkkuystävä jolta löytyy huumorintajua, mutta ei vielä tätä kirjaa, on tässä erittäin mainio lahjaidea!

*Kokeile BookBeat-Premiumia 2 viikkoa maksutta (etu koskee uusia käyttäjiä)

*Osta kirja Adlibris verkkokaupasta täältä

Lue myös:

Kommentit

Lähetä kommentti