Nyt se oikeasti alkaa! - Victoria


Tuttu kuva, eikö olekin?

Kerroin vähän aikaa sitten Ylellä esitettävästä tv-sarjasta nimeltä Victoria. No, kun innostuu jostakin liikaa, eikä tajua tarkistaa asioita, niin tulee annettua väärää tietoa. Postauksessa väitin, että toinen tuotantokausi olisi jo alkanut, mutta Areenassa ja televisiosta olikin nähtävillä uusintana ensimmäinen kausi.

Olisin halunnut katsoa uusinnan, mutta lukuloma ja kirjoitukset valitettavasti veivät ajan siltä. Toivon, että muistan sarjan tapahtumat vaikka ensimmäisen kauden jaksojen näkemisestä on jo vuosi. Paras uutinen, joka minulla on kertoa, on, että sarja alkaa ensi tiistaina, 27.3. Siis ihan oikeasti tällä kertaa! :'D Nyt tämän blogitekstin pitäisi olla ihan paikkansapitävä...

Tämän lisäksi voin iloisena kertoa, että luin netistä, että tekeillä olisi jo kolmas tuotantokausi. Jos haluat lukea edellisen postaukseni, joka sisältää väärää tietoa toisen tuotantokauden alkamisesta, mutta nyt ajankohtaisia ohjeita siitä, mitä tehdä jos haluaa nähdä ensimmäisen tuotantokauden, kurkkaa tänne. Harmittelen jo nyt sitä, että sarja ei voi jatkua ikuisuutta, sillä oikea kuningatarkaan ei elänyt ikuisuutta, joten tarinaa ei ole loputtomasti kerrottavaksi. Toivottavasti vastaavan lainen sarja on joskus tulossa, sillä haluan jo nyt lisää, vaikka tämäkään ei ole vielä loppunut!


Pakko myöntää, että en ole piiiitkään aikaan ollut mistään sarjasta näin innostunut. Aina kun Ylen kanavalta tulee Victorian mainos, tai mainos jossa tunnusmusiikki soi, sekoan välittömästi. Tulee ihan lapsenomainen tunne, kun odotan niin paljon sarjan alkamista! On vaikea selittää, millaisen tunteen pelkän tunnusmusiikin kuunteleminen saa kehossani aikaan. Sarjassa onkin paras tunnusmusiikki, jonka hetkeen olen kuullut. Spotifystä löytyy sarjassa esiintyneitä kappaleita sarjaan liittyvältä soittolistalta. Tässä onkin kappaleen tunnusmusiikki, jonka suosittelen kuuntelemaan!


 

Toinen tuotantokausi keskittyy kuningattaren elämään kuningattarena, äitinä ja vaimona. Ylen artikkelista löytyy lisää tietoa sarjasta (toisesta tuotantokaudesta), ja Victorian näyttelijän, Jenna Colemanin, kommentti hahmostaan. Jos joku ei tiennyt, niin sarjassa seurataan myös sivussa kokin ja Victorian apulaisen "romanssia", jos sitä sellaiseksi voi kutsua. Tämä on yksi syy miksi olen odottanut niin kovasti sarjan jatkoa.


Kuka muu odottaa toisen kauden alkua yhtä kovasti kuin minä? Jos olette katsoneet ensimmäisen kauden, mitä piditte siitä?

Kommentit

  1. Ensimmäinen kausi oli upea ja toista odotan innolla. Tai eihän sitä enää tarvitse odottaa kun ensimmäinen osa on jo katsottavissa, onneksi! :D

    VastaaPoista

Lähetä kommentti