Hiljaiselosta hei!

Onpahan ollut varsinainen blogitauko, jos tätä voi tauoksi sanoa. Katosin jälkiä jättämättä melkein vuosi sitten, ja takaisin tulo on tuntunut päivä päivältä vaikeammalta. Monesti olen miettinyt mitä ihmettä sitä sanoisi näin pitkän tauon jälkeen, kun ideoita on pää vilissyt, mutta on tuntunut, ettei mitään ole saanut aikaiseksi.

Päätin siis, ettei mitään ihmeempää tarvitse sanoa tai selitellä, vaikka etenkin selityksiä riittää ja suurimmat syyt niskoilleen saa koulu ja toisinaan koulun ohella toistuva työ, joka on verottanut voimia siinä määrin, että blogin kirjoittaminen on tuntunut toissijaiselta.



Nyt kuitenkin tuntuu, että kirjoittaminen tuntuu taas mielekkäämmältä ja haluan palata blogin pariin, sillä jos totta puhutaan, niin onhan minulla ollut tätä ikävä. Sitä en tiedä lukeeko blogiani enää kukaan, mutta jos ei muuta, on aina mukava itse palata kirjoitusten ääreen, varsinkin kun joistain olen erityisen ylpeä.




Joka tapauksessa saakoon tämä minun blogin "elvyttämis"postaus jäädä hieman lyhykäisemmäksi, sillä en kokenut mielekkääksi vain yhtäkkiä aloittaa kirjoittamaan ilman jonkinlaista alustusta lähes vuoden poissaololleni. Toivottavasti tapaamme pian uusissa postauksissa, ja jos sinulla on jotakin toivetta postauksen aiheisiin liittyen, niin laita ihmeessä se tuohon alas kommentteihin. Ja jos ei toiveita ole, niin saa sinne jotain mielen päälläkin olevaa raapustaa.

Tulevasta voin vinkata sen verran, että aion puhua hieman podcasteistä, sijoittamisesta näin opiskelijan näkökulmasta sekä tulevasta ulkomaanmatkastani (kuvassa pientä vinkkiä kohteesta). Joten stay tuned!



Lue myös: 
Kuvat: Unsplash

Kommentit

Lähetä kommentti