Mitä tehdä Hua Hinissä?


Olen matkaamassa vuoden 2019 helmikuussa Thaimaaseen, Hua Hiniin. Paljon olen jo tutkinut mitä alueelta löytyy, mutta haluaisinkin kysyä sinulta, oletko käynyt Hua Hinissä, ja mitä nähtävää sielä on? Mistä pidit tai mistä et pitänyt?

En ole koskaan ennen käynyt Thaimaassa tai Aasiassa. Lähin Aasiaa oleva maa jossa olen käynyt on varmaankin Yhdistyneet Arabiemiirikunnat. Muuten matkani ovat aina olleet enemmän suoraan etelän suuntaan.


Siksi haluaisin kuulla muutenkin yleisesti mitä huomioitavaa Aasian kulttuurissa on, joka pitää ottaa huomioon? Tietenkin olen ottanut itse selvää asioita ja tulen ottamaan vielä lisää selvää, mutta olisi kiva kuulla paikan päällä käyneiltä!

Luin myös jostain, että tinkimällä voi saada sopivaan hintaan tuotteita. Oletteko te tinkineet torilla, ja mikä on ollut ostamanne tuotteen hinta?

Otan ilolla vastaan ja luen mielenkiinnolla kaiken mitä sinulla vain on kerrottavaa! (:

Kuvat: Unsplash

Kommentit

  1. Sinulla onkin kiva matka edessä. Me olemme olleet kolme kertaa Thaimaassa, ihan turistimatkoilla. Kaksi kertaa Samuin saarella ja kerran Krabilla. Ovat olleet hyviä matkoja, mutta nykyisin en enää jaksa lähteä niin pitkille lennoille. Jos olisimme menneet vielä Thaimaahan, olisin halunnut mennä Hua Hiniin ja sinne nimenomaan Kwai-joen risteilyn vuoksi. Se on minulle sellainen paikka jossa haluaisin käydä. - Thaimaalainen ruoka on niin hyvää, kerrassaan taidetta. Luonto on kaunista, ihmiset ystävällisiä, englanninkielen taito aika heikkoa. - Antoisaa matkan valmistelua sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi! Lentojen pituus ei minua niinkään inhota, vaan lähinnä aikaero. Muistaakseni se on kuutisen tuntia, joten jonkinlainen jet lag varmaankin iskee päälle. Kiva kuulla että sinun matkasi ovat olleet mukavia, ja kiitos faktoista ja risteilyideasta! (:

      Poista

Lähetä kommentti